Course Menu

Value Buffet (3-6 people) バリュービュッフェ

3,500
■Escovitch Fish
 エスコビッチフィッシュ
■Jerk Chicken
ジャークチキン
 
■Curry Chicken (can be changed to Curry Mutton for JPY500/person)
 カリーチキン (+500円でカリーマトンに変更可)

■Rice and Peas
 ライスアンドピーズ

■TK Salad
 TKサラダ

■Free one Drink (Choice of coffee, tea, oolong tea, bottled beer or glass of wine)
 ドリンク1杯無料(コーヒー/紅茶/ウーロン茶/ビール/グラスワイン)
※こちらのコースは3名様~6名様での完全予約制とさせていただいております。お料理は大皿での提供で取り分けのスタイルとなります。アレルギーや苦手な物がございましたらメニューの変更も承ります。
※This course is available by reservation only for groups of 3 to 6 people. Dishes are served on a platter and are to be shared. Please inform us if you have any food allergies or diet restrictions. We can arrange the menu accordingly.