About us


"Please try to make a course of Jamaican food that can be eaten with a knife and fork." The Jamaican Ambassador's request was the first step in the creation of TARO'S KITCHEN's cuisine.
「ナイフとフォークで食べられるジャマイカ料理のコースを作ってほしい。」ジャマイカ大使からのご要望がTARO’S KITCHENの料理を作る最初の一歩となりました。

I created a prototype based on the knowledge of French cuisine I acquired at Le Cordon Bleu, my experience at the restaurant where I worked after returning to Japan, and ideas from books on Jamaican cuisine that I borrowed from the Ambassador, and served it to the Ambassador and the Embassy staff.
Le Cordon Bleuで学んだフランス料理の知識、帰国後に働かせていただいたレストランでの経験、大使からお借りしたジャマイカ料理の書籍を読んで出たアイディアから試作品を作り、大使や大使館スタッフに召し上がっていただきました。



Since the first time we served at the Jamaican Embassy in April 2021, we have been constantly improving our modern Jamaican cuisine. At TARO'S KITCHEN, you can enjoy the same cuisine that is served at the Jamaican Embassy in a private space at a reasonable price.
2021年4月に初めてジャマイカ大使館にてお料理を提供させていただいて以来、日々改良を重ねてモダンジャマイカンの料理を作り上げております。
TARO'S KITCHENでは実際にジャマイカ大使館で提供させていただいているお料理をリーズナブルな価格でプライベートな空間でお楽しみいただけます。
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